به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری خدمات صنایع روستایی عشایری جاهد، بنابر گزارش مجله تخصصی کشاورزی هند "Krishi Jagran" ، براساس این پروژه، در پاسخ به تقاضای فزاینده برای غذاهای گیاهی، کشاورزان اروپایی به تولید و کشت بیشتر عدس، کینوا، باقالی و نخود تشویق شده اند.
سازمان غیردولتی اروپایی "ProVeg International" که در زمینه تغییر سیستم غذایی فعالیت می کند به همراه با سایر شرکای خود، بروشورهای آموزنده ای را گردآوری کرده است که شرایط آب و هوایی مطلوب و شیوه های کشاورزی مناسب را برای هر محصول شرح می دهد.
جاسمین دی بو مدیر عامل "ProVeg International" ابراز امیدواری کرد این بروشورها نه تنها اطلاعات ارزشمندی را ارائه دهند، بلکه الهام بخش تولیدکنندگان مواد غذایی برای سرمایه گذاری در این حوزه رو به رشد دراروپا باشند. حرکت به سمت پروتئینهای جایگزین در اروپا شتاب بیشتری میگیرد و کشاورزان نقش مهمی در تامین مواد اولیه بومی برای این محصولات غذایی سازگار با محیط زیست دارند.
بخش تولید محصولات کشاورزی با پروتئین بالاتر شاهد رشد 21 درصدی در 13 کشور بین سال های 2020 و 2022 بوده است.
نظرسنجی اخیری که توسط "ProVeg" انجام شده نشان می دهد 51 درصد از گوشتخواران در اروپا به طور فعال سالانه مصرف گوشت خود را کاهش داده اند که این امر نشاندهنده تغییر الگوی مصرف به سمت محصولات گیاهی است. رژیم های غذایی مبتنی بر حبوبات، از جمله نخود، عدس، و لوبیا به شکلی فزاینده در حال جایگزینی با غذاهای حیوانی هستند.
"پروژه پروتئین هوشمند" با ترویج کشت باقالی، عدس، نخود و دانه های کینوا به عنوان مواد اصلی در نوآوری های گیاهی، طلایه دار این مسیر تغییر هستند.
کتابچه های حاوی اطلاعات این پروژه توصیه های ارزشمندی را برای کشاورزان ارائه می دهد که مناسب بودن محصولات مختلف برای اقلیم ها و مناطق مختلف را شرح می دهد.
به عنوان مثال، نخود در آب و هوای پرتغال خوب رشد می کند، در حالی که باقالی در دانمارک عملکرد خوبی دارد، حتی در دماهای پایین.
کینوا به خاک لومی و با زهکشی خوب و غنی از مواد آلی نیاز دارد که ایتالیا، هلند و پرتغال را به مکان های ایده آل برای کشت آن تبدیل می کند.
دیدگاه خود را بنویسید